Primera derrota a la lliga amb pèrdua de lideratge de l'Handbol Sant Cugat

Els santcugatencs han caigut derrotats per 30 a 33 davant el Sant Esteve de Palautordera

L'Handbol Sant Cugat ha perdut el primer partit de la temporada (30-33) davant el Sant Esteve de Palautordera i cedeix el lideratge del grup D de la Primera Nacional al Sant Joan Despí i la Roca. Els santcugatencs han marxat al descans amb un escandalós (11-20). Aquests nou gols de diferència han estat una autèntica llosa per als vermell-i-negres que no han pogut igualar durant el segon temps. Els de Dani Ariño visiten la propera jornada la pista del Sant Esteve Sesrovires, avantpenúltim classificat.

Havia d'arribar la primera desfeta de la temporada i malauradament s'ha produït a la jornada 6. El partit ja ha començat amb un parcial d'1 a 4 per als visitants als primers cinc minuts. A partir d'aquest instant, màxima efectivitat dels del Sant Esteve combinat amb una intensa defensa.

Els gols han anat caient del bàndol visitant fins a deixar el preocupant 11 a 20 de la mitja part. A la represa, reacció vermell-i-negra amb bons atacs plens d'efectivitat i certa millora defensiva. Tot i això, el Sant Esteve ha pogut mantenir l'avantatge fins als darrers minuts per jugar amb molta tranquil·litat.

Cares d'alegria dels visitants i tristor santcugatenca després de la primera derrota del curs.