El primer equip femení de l'Handbol Sant Cugat guanya la Copa Federació

Les santcugatenques aixequen el primer títol de la seva història davant el Terrasa en una final molt ajustada

El primer equip femení de l'Handbol Sant Cugat ha guanyat la Copa Federació després de superar (17-15) l'Handbol Terrassa en una final disputada aquest dissabte al pavelló egarenc de Can Jofresa. Aquest és el primer títol de la seva història d'aquest conjunt. Les de Martí Nicolau han anat per darrere al marcador fins que a falta de 10 minuts per al final han capgirat el resultat i s'han endut el triomf.

Partit d'alta intensitat entre l'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Terrassa que ha exhibit la igualtat entre els dos equips. Tots dos conjunts han demostrat perquè son dos dels equips més destacats de la Primera Catalana.

El matx ha començat de manera elèctrica a totes dues àrees i amb un Terrassa més encertat en els metres finals. Les accions ofensives egarenques han trobat el camí del gol. Per contra, les santcugatenques no han estat tan efectives, però si que han trobat la porteria rival en algunes accions.

Amb un 7 a 6 a favor del Terrassa s'ha tancat el primer temps. A la represa, mateixa tònica, les egarenques han dominat el marcador, però s'han trobat un conjunt vermell-i-negre més efectiu.

El 12 a 12, a falta de 10 minuts per al final, ha estat un senyal de canvi de tendència. Les santcugatenques s'ha mostrat molt fortes en defensa i efectives en atac.

Les vermell-i-negres han mantingut l'avantatge fins a arribar al 17 a 15 final. Alegria santcugatenca per aquest títol i gran binomi equip i afició. El tècnic, Martí Nicolau, ha ressaltat la bona defensa del segon temps per guanyar la final.

Martí Nicolau

La defensa del segon temps ha fet guanyar el partit. Només ens han marcat vuit gols.