L'Handbol Sant Cugat rep un dels botxins de la primera volta, el Poblenou

Els santcugatencs s'enfronten amb un rival que els va superar a la primera volta aquest dissabte de la tarda


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen superar el Poblenou / Font: Anna Maymús

Els santcugatencs volen superar el Poblenou / Font: Anna Maymús

L'Handbol Sant Cugat afronta la jornada 17 del grup D de la Primera Estatal davant el Poblenou aquest dissabte, a un quart de vuit del vespre, al Pav 3 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs s'enfronten amb un dels dos rivals amb els quals ha perdut a la primera volta de campionat. Els barcelonins són setens, a sis punts dels santcugatencs que ocupen la quarta plaça.

Els vermell-i-negres només han cedit dues derrotes i un empat a la primera volta de competició. Una d'aquestes desfetes va ser a la pista del Poblenou on l'equip "va tenir un mal dia" segons va explicar el tècnic, Andrei Xepkin.

Les circumstàncies ara són ben diferents. Els visitants encadenen dues derrotes consecutives i s'han distanciat de la part alta on el santcugatencs segueixen instal·lats.

Un partit on els vermell-i-negres han de guanyar per mantenir vives les opcions d'accedir a les dues primeres places que donen dret a jugar la fase d'ascens.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.