Primera presa de contacte d'Andrei Xepkin amb el primer equip de l'Handbol Sant Cugat

El club encara una nova temporada amb l'objectiu d'assolir l'ascens de categoria


  • Comparteix:

Andrei Xepkin i el primer equip de l'Handbol Sant Cugat ja han tingut la primera presa de contacte. A petició de l'entrenador vermell-i-negre, tots els jugadors del sènior A, el cos tècnic i el president del club, Julià López-Arenas, s'han reunit al pav 2 de la Rambla del Celler per tenir una primera trobada abans de l'inici de la temporada. Els santcugatencs donaran el tret de sortida al curs el 4 d'octubre a casa contra l'Handbol Banyoles després que en l'última temporada, donada per acabada abans d'hora per la crisi del coronavirus, finalitzessin en dotzena posició i lluny de les seves aspiracions.

El fitxatge de Xepkin va en la línia, precisament, d'intentar millorar els resultats esportius del club dels darrers anys. El primer equip també s'ha reforçat amb set noves incorporacions: Marc Jordan, Mikel Rubiño, Bernat Abadal, Guillem Correro, Guillem Pallarès, Pau Martínez i Joan Costa. Maikel Núñez, que ha renovat com a entrenador del sènior B, també continuarà com a segon entrenador del primer equip.

En declaracions a Cugat Mèdia, Xepkin ha explicat que la plantilla del primer equip està 'molt compensada' gràcies als jugadors de l'any passat i a les noves incorporacions. L'entrenador ha remarcat que l'objectiu de la temporada serà 'mantenir un ritme alt els 60 minuts' i tenir una 'defensa agressiva' i una filosofia de 'partit a partit'.

Abans de començar la reunió, el president de l'Handbol Sant Cugat ha adreçat unes paraules als jugadors i els ha transmès la voluntat del club de combinar la potenciació de la base amb la consolidació d'un primer equip que lluiti per les dues primeres places de la Primera Estatal que donen dret a jugar la fase d'ascens de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.