L'Handbol Sant Cugat supera per la mínima el Sant Vicenç i suma la tercera victòria de la temporada

Els vermell-i-negres, tot i patir als minuts finals, han anat per davant en el marcador durant tot el partit

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat supera per la mínima el Sant Vicenç (26-27) i suma la tercera victòria de la temporada al grup D de la Primera Estatal. Els de Xavi Vilella han arribat als minuts finals del duel amb un curt avantatge de gols, que han aconseguit mantenir fins al xiulet de l'àrbitre. Tot i el patiment dels darrers instants, els vermell-i-negres han anat per davant en el marcador durant tots els minuts del duel. Amb aquest triomf, l'Handbol Sant Cugat escala fins a la novena posició amb sis punts i un registre de tres victòries i tres derrotes.

La igualtat ha estat la tònica dominant durant el partit. Els santcugatencs, després de guanyar a la darrera jornada al Sant Joan Despí, volien continuar amb la bona dinàmica i tornar a sumar els dos punts. L'intercanvi de gols durant tota la primera meitat ha provocat que cap dels dos equips hagi pogut marxar en el marcador, amb una renda màxima favorable als vermell-i-negres de tres gols. El duel ha marxat al descans amb un resultat de 12 a 14.

A la represa, mateixa dinàmica que a la primera meitat, amb un Handbol Sant Cugat que ha sabut mantenir la distància amb els locals. El partit ha arribat als darrers dos minuts amb un marcador favorable als santcugatencs de 24 a 27, però Eduard Hoste, amb dos gols consecutius, ha reduït la distància a només un gol. Amb només 12 segons de partit restants, els visitants han pogut esgotar l'última possessió i evitar així la remuntada del Sant Vicenç.

El tècnic, Xavi Vilella, ressalta que aquesta és una victòria 'important i necessària' que els permet afrontar 'amb certa tranquil·litat' les properes jornades. Tot i això, Vilella afirma que l'equip encara ha de 'corregir i treballar' alguns aspectes.

A la propera jornada, els de Xavi Vilella rebran al pav 3 de la Rambla del Celler el Sant Martí Adrianenc, un dels conjunts líders de la competició.

Xavi Vilella

És una victòria important i necessària. Amb certa tranquil·litat per afrontar el que ens ve, però sí que és cert que hem de corregir moltes coses. Últimament no estem molt encertats de cara a porteria i és una cosa que s'ha de treballar.