L'Handbol Sant Cugat continua amb pas ferm a la Copa Catalana


  • Comparteix:

Marc Jordán en acció

Marc Jordán en acció

L'Handbol Sant Cugat suma la segona victòria en dues jornades a la 2a fase de Copa Catalana davant el Sant Martí Adrianenc (33-29). Els d'Armand Rubiño han anat sempre per davant en el marcador i han demostrat un bon joc tant en atac com en defensa. Els santcugatencs jugaran un amistós aquest dimecres davant la selecció del Qatar.

Els santcugatencs, que van aconseguir la victòria també a la primera jornada (30-31) davant l'Handbol Gavà, han tornat a sumar un nou triomf en aquesta segona fase i aspiren a obtenir la primera plaça que dóna l'accés a la següent ronda. Ha estat un matx jugat amb intensitat, que ha permès la rotació de jugadors entre els quals han tingut un paper destacat el porter Eloi Gutiérrez i els jugadors Marc Jordán, Bernat Tous i Marc Aballí.

La darrera jornada els santcugatencs visiten la Salle Bonanova. Abans, però, l'Handbol Sant Cugat disputarà un amistós davant la selecció nacional del Qatar, subcampiona del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.