El potencial del Balonmano Granollers B sotmet l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordán, un dels màxims golejadors, en una imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Jordán, un dels màxims golejadors, en una imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat s'estavella contra el potencial del Balonmano Granollers B (34-27) i suma la segona derrota consecutiva al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han tingut en Marc Jordán i Lluís Calvera els seus màxims golejadors, amb sis i quatre gols respectivament. Els granollerins, quarts, han anat per davant en el marcador durant pràcticament tot el partit, i al descans ja manava per quatre gols (16-12).

El repte era de prestigi, però els antecedents donaven ales a l'Handbol Sant Cugat, que ja ha assaltat aquesta temporada la pista d'alguns equips grans. Amb el Granollers B, però, no ha tingut cap opció. L'únic moment en què els locals no han manat ha estat als tres minuts i mig de partit, quan dos gols consecutius d'Edgar situava el 2 a 2, i un minut i mig més tard, amb l'empat a 3.

A partir de llavors, el Balonmano Granollers B ha situat una marxa més i ha agafat una renda que ja no ha deixat perdre. Els locals han arribat a manar de vuit gols al tram final (32-24), una distància que s'ha equilibrat fins arribar a la diferència definitiva de set dianes. Amb aquesta ensopegada l'Handbol Sant Cugat suma quatre triomfs, dos empats i sis derrotes en 12 partits, un bagatge que els col·loca en onzena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.