El Banyoles intimida amb els seus números l'Handbol Sant Cugat femení


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení rep l'equip més en forma de la categoria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení rep l'equip més en forma de la categoria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení posa a prova les seves possibilitats davant el líder invicte del grup B de Copa Federació, l'Handbol Banyoles. Les santcugatenques reben les banyolines aquest dissabte a les vuit del vespre al pavelló de Can Llobet, a la Floresta. El Banyoles no ha tingut rival en els primers set compromisos, en què ha aconseguit un ple de triomfs, cinc dels quals amb un ampli avantatge. Les de Jordi Martín són cinquenes d'una lliga de vuit equips.

Difícil ho té l'Handbol Sant Cugat femení per recuperar-se de la derrota del cap de setmana passat a la pista d'un rival directe com el Vic. El rival d'aquest cap de setmana, el Banyoles, ja va donar contundent mostra de la distància que hi ha entre la seva qualitat i la de l'Handbol Sant Cugat a l'anada, quan va superar l'equip vermell-i-negre per 13 gols (36-23).

El partit correspon a l'avantpenúltima jornada de competició, en un tram final de curs en què les santcugatenques tenen dues cites d'alta exigència i una darrera on podria tancar la temporada amb bon gust de boca. Després del Banyoles serà el Terrassa qui visiti l'Handbol Sant Cugat, que tancarà la competició a la pista del cuer, l'Handbol Garbí de Palafrugell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.