Marina Arruti guanya el seu segon Banesto Tour de Sant Cugat

Arruti durant l'entrega de premis

Golf

Publicat el 7/oct/11 per Àlex Masana

La golfista basca, Marina Arruti s'adjudica el seu segon Banesto Tour de Sant Cugat consecutiu. Després d'una primera jornada positiva les santcugatenques Paula Mustienes i Judith Chaves s'han desinflat i han acabat amb 141 cops i 144 respectivament, a 10 i 13 cops de la guanyadora.

Dos "birdies" en els forats 16 i 17, han servit a Marina Arruti per certificar la victòria en el Banesto Tour disputat a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat. La golfista basca ha fet 131 cops, set sota par i s'ha adjudicat el torneig estatal de la ciutat per segona vegada consecutiva. Arruti es troba com a casa a Sant Cugat.

Marina Arruti

Sempre és un plaer venir. A Sant Cugat tothom t'acull molt bé i et tracta molt bé. És un club en què es valora el golf.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Les santcugatenques, Paula Mustiens i Judith Chaves han completat una segona jornada discreta, perdent posicions respecte la classificació de dijous. Mustienes ha elaborat una targeta de 73 cops i Chaves, de 75. La presidenta del Comité de Competició del Club Golf Sant Cugat, Montserrat Artigas, valora l'actuació de les santcugatenques i la bona feina feta des del club.

Montserrat Artigas

El torneig és una bona ocasió per veure golf i és un honor pel club rebre aquesta competició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Artigas afegeix que les jugadores es troben molt a gust a Sant Cugat i que l'any que ve esperen repetir com a seu del Banesto Tour.