El Club de Golf Sant Cugat serà referent del golf femení europeu amb el Banesto Tour

Presentació del Banesto Tour femení al Club de Golf Sant Cugat

Golf

Publicat el 4/oct/11 per Joan Garcia

Algunes de les millors golfistes europees disputaran la penúltima prova del Banesto Tour femení aquest dijous i divendres al Club de Golf Sant Cugat. El torneig s'ha presentat aquest dimarts amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el gerent del club santcugatenc, Joan Monzó.

Un dels circuits més reconeguts del golf europeu és el Banesto Tour femení que aplega jugadores que són referent a nivell europeu. Un total de 40 participants, 23 estrangeres i 17 de tot l'Estat, lluitaran per aconseguir guanyar la penúltima prova del campionat. Aquesta és la tercera vegada que el club santcugatenc acull la competició. El gerent de l'entitat, Joan Monzó, espera que el temps acompanyi i que es vegi un bon espectacle.

Joan Monzó

És la tercera vegada que acollim la competició i esperem que sigui una gran prova.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les representants locals seran Judith Chaves i Paula Mustienes. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, es mostra content perquè la nostra ciutat aculli aquesta competició i es fomenti l'esport femení.

Xavier Tizón

És un orgull acollir una competició d'aquestes característiques a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La francesa Marion Ricordeau lidera la classificació seguida de Raquel Carriedo. La competició es disputa aquest dijous i divendres al Club de Golf Sant Cugat.