El Banesto Tour tornarà al Club de Golf Sant Cugat

El Club de Golf Sant Cugat acollirà, per tercer any, el Banesto Tour

Golf

Publicat el 23/feb/11 per Jordi Foix

El Club de Golf Sant Cugat acollirà, per tercer any consecutiu, la sisena prova del Banesto Tour femení. El torneig, que compleix tres anys de vida, consolida el camp de golf de la nostra ciutat com un dels fixes en aquesta competició. El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, es mostra orgullós perquè l'organització i les jugadores vulguin continuar venint a Sant Cugat.

La prova es disputarà entre el 4 i el 7 d'octubre. El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, espera que aquest any el camp estigui en condicions. Fa dos anys la pluja torrencial va ser la gran protagonista, provocant la suspensió d'una jornada, i l'any passat els greens no estaven en condicions.

Joan Monzó

Estem molt contents. El primer any vem tenir l'incidència de la pluja i l'any passat els greens no estaven bé. És un orgull que vulguin tornar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




D'altra banda, el Club de Golf Sant Cugat serà una de les seus del torneig Desafío Fundación Seve Ballesteros, que es disputarà el 9 d'abril. Aquest campionat es jugarà de forma simultània en diversos camps de tot Espanya.