Golfistes contra el càncer

Golf

Publicat el 9/nov/10 per Pablo Vazquez

El torneig de golf a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), disputat dilluns al Club de Golf Sant Cugat, ha tancat la seva 5a edició amb un rècord de recaptació i participació. Albert Farrés ha estat el vencedor d'una cita benèfica que ha congregat més de 120 jugadors i ha recollit prop de 3.700 euros que aniran destinats a la lluita contra el càncer.

Diversió i solidaritat s'han donat de la mà al camp del Club de Golf Sant Cugat, on més d'un centenar de golfistes han batut el rècord de participació del torneig. La presidenta de la junta local d'AECC, Marta Martí, ha qualificat la jornada de 'gran èxit' i ha agraït la resposta rebuda.

Marta Martí

Ha estat un èxit. Un èxit esperat, perquè aquí a Sant Cugat la gent sempre s'aboca amb la nostra causa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'increment de participació ha anat acompanyat també d'un augment de la recaptació final. En total, AECC ha recollit prop de 3.700 euros. Una xifra que anirà destinada a la investigació i al suport als malalts de càncer.

Marta Martí

Aquests diners aniran a una bona causa: investigació i ajudes als malalts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El golfista local Albert Farrés ha aconseguit la millor targeta en una prova on la veritable vencedora ha estat la lluita contra el càncer.