Antonio Pareja, campió del 5è Torneig de Golf de la Penya Pericos

Imatge d'arxiu del Torneig de Golf de la Penya Pericos

Golf

Publicat el 17/oct/10 per Mireia Puente

Antonio Pareja s'ha proclamat campió del 5è Torneig de Golf organitzat per la Penya Pericos Sant Cugat. La 5a edició d'aquest torneig, celebrada aquest dissabte al Pitch&Put i que ha comptat amb 80 participants, finalitza amb l'interrogant d'on es disputarà l'any que ve. La nova normativa de la Federació Catalana que obliga a tenir llicència de Pitch&Put per poder jugar a aquesta modalitat de golf, fa que l'organització es plantegi traslladar la 6a edició del campionat al Camp de Golf Sant Cugat, ja que és més habitual que els aficionats a aquest esport disposin de llicències per camps de golfs.

El campionat, que ha comptat amb 80 participants, el màxim permès pel terreny de joc, s'ha dividit en cinc categories. D'una banda la de l'handicap superior, on s'han proclamat campions Margarida Salvador i Julian Bueso. D'altra banda la categoria amb handicap inferior, Adelle Gandelli ha guanyat en el quadre femení, i, en el masculí, José Luis Ros. Finalment, a banda dels handicaps, s'ha valorat el millor jugador del torneig, que ha estat Antonio Pareja.

El president de la Penya Pericos Sant Cugat i organitzador del torneig, Toni Giménez, es mostra satisfet de com ha anat la jornada.

Toni Giménez

El fet de tenir la participació al màxim i amb llista d'espera vol dir que la gent s'anima. El que diuen els participants és que és un torneig reconegut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El 5è Torneig de Golf però, finalitza amb l'interrogant d'on se celebrarà l'any vinent. Degut a la nova normativa de la Federació Catalana de itch&Put, que obliga a tots els usuaris d'aquests camps a tenir llicències, l'organització es planteja traslladar el campionat al Camp de Golf Sant Cugat. I és que és més habitual tenir llicència de golf que no pas de Pitch&Put. D'aquesta manera, el torneig seguiria comptant amb altes xifres de participants.

La propera cita de la Penya Pericos Sant Cugat, és la Festa de la Tardor que se celebrarà el primer cap de setmana de novembre. Un acte en que l'entitat santcugatenca sempre hi ha estat present.