Ivo Giner perd totes les opcions a la tercera jornada

Mal resultat per Ivo Giner a la tercera jornada

Golf

Publicat el 2/oct/10 per Alex Fabrega

El golfista santcugatenc Ivó Giner cau a la 24a posició en la tercera jornada del Campionat d'Espanya de Professionals que s'està disputant al camp d'Hacienda de Riquelme, a Múrcia. Giner ha sumat 76 cops, quatre per sobre del par del camp i vuit més dels que havia fet a les dues primeres jornades. L'altre santcugatenc que disputava el campionat, Fernando Roca, no ha jugat avui ja que no va passar el tall a la segona jornada i ha finalitzat en 53a posició.

Ivo Giner ha perdut les opcions de mantenir-se a la part alta de la classificació al Campionat Estatal. El golfista santcugatenc havia sumat a la primera i a la segona jornada 68 cops i ocupava la tercera posició de la classificació amb vuit sota par. En canvi, el tercer dia de campionat no ha estat satisfactori ja que ha sumat quatre cops sobre el par del camp i ha caigut fins la 25a posició. Giner suma un total de 212 cops i quatre sota par, molt lluny del líder, José Lorca, que suma 200 cops i 13 sota par.

El també santcugatenc Fernando Roca no ha disputat la tercera jornada del Campionat d'Espanya de Professionals ja que va quedar eliminat a la segona jornada al no superar el tall. Aquest diumenge es disputa la quarta jornada al camp de golf d'Hacienda de Riquelme, a Múrcia.