Jornada de portes obertes al Golf Sant Joan

El camp de Golf Sant Joan obrirà les seves portes aquest diumenge

Golf

Publicat el 2/jul/10 per Pedro Miserachs

La Federació Catalana de Golf organitza diumenge una jornada de portes obertes al camp de Golf Sant Joan, entre Sant Cugat i Rubí, per apropar aquest esport a tothom. El club posarà a disposició de tots els participants el material i el professorat necessari per als jugadors novells i oferirà classes de millora de la tècnica als que ja tinguin nocions de golf.

L'objectiu de la Federació Catalana de Golf és augmentar el nombre de practicants d'aquest esport. És per això que han escollit el camp de Golf Sant Joan, l'únic camp públic de Catalunya, per la realització d'aquesta jornada de portes obertes, on tothom que vulgui podrà agafar per primera vegada un pal de golf o millorar el seu swing en el cas dels més experts, sota la supervisió d'uns 400 professors de golf.

El responsable comercial del camp de Golf Sant Joan, Àlex Teixidor, comenta la finalitat d'aquesta jornada.

Àlex Teixidor

És el camp de la FCG i han fet una campanya de foment del golf. Volem que tothom s'acosti i vegi que és un esport accesible a tothom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









L'activitat tindrà jornada de matí i tarda, de les deu del matí a les dues de la tarda, i de les quatre a les set de la tarda. En ser gratuït, l'organització no té una xifra exacte del nombre de participants que hi poden assistir diumenge al camp de Golf Sant Joan.

Àlex Teixidor

No tenim una constància de quanta gent vindrà. La gent improvitzarà el mateix dia depenent del bon temps.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Aquest diumenge, a partir de les deu del matí, jornada de golf de portes obertes sota el lema 'Juga-hi' al camp de Golf Sant Joan.