Un nou títol quatre anys després

Imatge d'arxiu d'Ivó Giner

Golf

Publicat el 25/mar/10 per Pablo Vazquez / Ramon Salmurri

El golfista santcugatenc Ivó Giner s'ha proclamat campió del Torneig Internacional de França de Professionals 'Jean Garaialde'. Amb aquest triomf, Giner torna a tastar el sabor de la victòria després d'estar quatre anys sense competir per culpa d'una greu lesió.

El santcugatenc ha acabat amb 16 cops sota par, només amb un cop d'avantatge per davant del francès Adrien Bernadet. Giner explica que ha estat un campionat molt igualat i que ha tingut que lluitar molt per fer-se amb el primer lloc. Una victòria que deixa molt bones sensacions a Ivó Giner, que feia quatre anys que no guanyava cap trofeu.

Ivó Giner

És la primera victòria després de quatre anys. Estic molt content, tinc una felicitat inmensa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'aquí a tres setmanes, Ivó Giner jugarà a l'Empordà un trofeu del circuit espanyol i més endavant tornarà a França a disputar tres trofeus més del circuit francès.

I un altre golfista veí de Sant Cugat, Pablo Larrazábal, comença avui la seva participació a l'Open d'Andalusia. Golfistes de la talla de Miguel Ángel Jiménez, David Howell o Thomas Levet es donaran cita en aquesta competició que es disputa al Parador Málaga Golf.