El Lacoste Promesas passa per Sant Cugat

El Lacoste Promesas celebra la sisena edició

Golf

Publicat el 25/jun/09 per Mireia Puente

El cap de setmana del 24 i 25 d'octubre el Golf Sant Joan serà la seu del Lacoste Promesas. Diversos joves amb handicap inferior a 11,4 intentaran fer-se lloc a la final, que tindrà lloc el mes de novembre al golf de La Sella, a Alacant. El torneig, que compta amb el recolzament de Chema Olázabal, Miguel Ángel Jiménez i Nacho Garrido, té com a objectiu buscar futures promeses espanyoles del golf.

El torneig consta de cinc prèvies. Cadis, Astúries, Navarra, Albacete i Sant Cugat són les seus d'aquesta primera fase classificatòria per la final que es disputa a Alacant.

Els joves, amb handicap inferior a 11,4 podran triar només un camp, el que més coneguin o el que més a prop els quedi. Dels diversos participants a cada prèvia, només es classificaran per la final els dos primers nois i les dues primeres noies.

El torneig arriba al Golf Sant Joan el cap de setmana del 24 i 25 d'octubre. La final tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de novembre a Alacant, al camp de golf La Sella. Els vencedors d'aquest torneig vestiran durant tot un any per Lacoste,IBERIA els regala un viatge per a dues persones al seu lloc favorit del món i a més rebran regals de PlayStation.