El golf se solidaritza

Golf

Publicat el 31/mai/09 per Dani Velazquez / Jordi Foix

La Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Sant Cugat recapta prop de 2000 Euros en el 4t torneig de golf benèfic disputat al Par 3 de Sant Cugat. 70 participants han contribuit en aquesta causa.

Els organitzadors consideren tot un èxit la jornada contra el càncer, ja que les previsions han estat encertades i els santcugatencs han respost de manera molt activa i solidària a la crida de l'Associació Contra el Càncer. Els fons recaptats, 2000 euros aproximadament, seran destinats a la investigació sobre la malaltia, l'atenció als malalts i les ajudes per als familiars.

El guanyador en handicap inferior ha estat Jaime Badia, en handicap superior el campió ha estat Emilio Arroyo, en categoria femenina la guanyadora ha estat Fina Romero i en scratch Marc Ríos. Marta Martí, la presidenta de la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer, valora la jornada.

Marta Martí

Destaquem la consciència contra el càncer que hi ha a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Aquest campionat de golf solidari s'ha disputat per primera vegada a Sant Cugat, però podria no ser la darrera. Des de l'Associació Contra el Càncer es valora la possibilitat de celebrar la propera edició al camp gran del Club de Golf Sant Cugat donat el gran èxit participatiu i recaptador santcugatenc.