Passa la pilota amb swing

Golf

Publicat el 15/nov/08 per Mercè Montcusí

El Club de Golf Sant Cugat acull aquest cap de setmana el I Torneig Solidari Obert de PAR3 de la Fundación Global Play amb un gran èxit de convocatòria. Els fons recaudats es destinaran íntegrament a la construcció d'una pista esportiva per a l'escola de Doumbara, a Mali.

El torneig es dividirà en dues competicions, una individual dissabte i una per parelles de nen-adult el diumenge. En total, s'han inscrit uns 120 participants. Des del Golf Sant Cugat, Ricard Martínez apuntava el bon acolliment d'aquest tipus d'iniciatives al club i la sorpresa pel gran èxit de convocatòria.

Ricard Martínez

Tot el que sigui solidari... cap problema. Ha tingut prou èxit, no s'esperava tanta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La competició de dissabte començarà a dos quarts de nou del matí, mentre que la de diumenge tindrà lloc a les nou. Totes dues, al PAR3. Els guanyadors rebran una copa i hi haurà premis per a tots els participants, a més de sorteigs de productes i una xocolatada per als més petits del torneig.

A finals d'aquest mateix mes les instal·lacions santcugatenques celebraran un campionat individual promogut per la Fundació Núria Blanc. En aquesta ocasió, els fons es destinaran als nens del Raval.