Moyano, nou campió català

Golf

Publicat el 12/mar/08 per Joan Garcia

El jugador del Club de Golf Can Sant Joan, Marc Moyano, és el nou campió de Catalunya cadet. Altres resultats destacats són la tercera posició de la santcugatenca Andrea Vilarasau en cadet i de la golfista del Can Sant Joan Èlia Folch en categoria júnior.

Sitges, i concretament el Club de Golf Terramar, ha acollit el Campionat de Catalunya cadet, 'Boys & Girls' organitzat per la Federació Catalana de Golf. Prop d'una vintena de santcugatencs s'han donat cita en aquest català.

Els resultats més destacats corresponen al campionat cadet assolit pel santcugatenc Marc Moyano, jugador del Can Sant Joan, que ha sumat 146 cops, els mateixos que Pep Anglès. El triomf s'ha decidit en el forat de desempat. Així analitza Moyano la seva victòria a Sitges.

Vaig començar molt fort i al play-off vaig aconseguir endur-me el triomf. Estic molt content



Més bones notícies en aquesta categoria cadet, però femenina, amb la tercera plaça d'Andrea Vilarasau amb un total de 148 cops, a sis de la guanyadora, la golfista local Camilla Hedberg. L'altra actuació destacada és la tercera plaça d'Elia Folch a la categoria 'girls' amb 145 cops.