L'Empordà Golf acollirà a l'abril el Catalonia Ladies inclós en el circuit europeu

Golf

Publicat el 6/mar/08 per Carme Reverte

El Catalonia Ladies continuarà formant part del calendari internacional del circuit europeu de golf. El campionat es farà a l'abril i comptarà amb destacades jugadores com la mexicana Lorena Ochoa i la santcugatenca Paula Martí.

L'organització del Catalonia Ladies ha aconseguit mantenir un any més aquest torneig en el calendari internacional. El director general de Double Match, el santcugatenc Iván Corretja, assegura que han treballat colze a colze amb Turisme de Catalunya perquè aquest torneig continui endavant.

L'escenari serà el recorregut de l'Empordà Golf (Girona). Allà es donaran cita els dies 12 i 13 d'abril 20 jugadores; les 15 primeres del rànquing en acabar la temporada 2007, més cinc convidades. La dotació en premis del torneig és de 60.000 euros.

Les jugadores hauran de disputar 36 forats stroke-play. La volta de dissabte la faran amb un amateur i diumenge només competiran les professionals.

La primera edició del Catalonia Ladies es va fer a Sant Cugat l'any 2004. Llavors els aficionats van poder veure de prop l'actual número 1 del món, la mexicana Lorena Ochoa, que va ser segona.