Catalunya derrota Madrid

Golf

Publicat el 23/gen/08 per Ramon Salmurri

El programa Eagle de la Federació Catalana de Golf, amb quatre santcugatencs a les seves files, s'endú el duel CAR-Blume per 11 a 10. Els catalans s'imposen a la 'Escuela Nacional' de Madrid, en un matx que ha tingut lloc al Golf Sant Joan.

Èlia Folch, Èric Carpintero, Albert Vilarasau i Marc Moyano són els quatre membres del programa Eagle de la Federació, que aquests dies han participat en aquesta peculiar competició. Els golfistes catalans, la majoria d'ells residents al CAR, han aconseguit derrotar els seus homòlegs de la Federació Espanyola, que s'inclouen dins la "Escuela Nacional Amateur", per una diferència mínima d'11 cops a 10.

Maria Safont, coordinadora del programa Eagle, explica els objectius de la cel·lebració d'aquest torneig entre catalans i madrilenys.

Maria Safont

Els objectius del programa Eagle és que els jugadors tinguin una competició al mes de maig i relacinar els programes

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara, tots dos equips ja preparen l'enfrontament de tornada, que es disputarà durant els propers mesos al Centro Nacional de Madrid, on es decidirà quin és l'equip guanyador de la primera Copa Challenge entre aquests dos centres d'alt rendiment.