Dicreta actuació de Paula Martí a Sud-àfrica

Paula Martí no marxa contenta de Sud-àfrica (Foto:lawebdelgolf.com)

Golf

Publicat el 22/gen/08 per Xavi Purcalla

La golfista santcugatenca Paula Martí i la seva parella del combinat espanyol, la donostiarra Tània Elósegui, tanquen la seva participació a la Copa del Món en dissetena posició. La discreta actuació a la primera jornada del torneig condemna la parella espanyola que es mostra incapaç d'obtenir un bon resultat a la cita sud-africana.

Paula Martí i Tània Elósegui tornen de Sud-àfrica amb un regust agredolç als llavis. La parella del combinat espanyol ha disputat aquest darrer cap de setmana la tercera edició de la Copa del Món Femenina de golf i el resultat no ha estat tan positiu com s'esperava. Una mala actuació a la jornada inaugural no va permetre a la catalana i a la basca afrontar amb garanties les dues jornades restants i, tot i la milloria en el joc de la parella espanyola, només van poder remuntar dues posicions.

Les guanyadores del torneig van ser, contra pronòstic, les golfistes filipines Dorothy Delasin i Jennifer Rosales, les golfistes de Corea del Sud van ser segones i les japoneses, terceres.