Carpintero, dotzč del món

Golf

Publicat el 28/des/07 per Xavi Purcalla

El golfista santcugatenc Eric Carpintero ha finalitzat en dotzena posició al Campionat del Món de Miami. Carpintero, que va acabar la prova amb quatre cops sobre el par del camp, ja prepara el torneig internacional La Cala que tindrŕ lloc a Mŕlaga el primer dia de l'any.

Eric Carpintero ja és a casa després de disputar el Campionat del Món de Miami els dies 22, 23 i 24 d'aquest mes. El golfista santcugatenc va finalitzar la prova en dotzena posició amb quatre cops sobre el par del camp. Carpintero va començar molt concentrat perň va patir una davallada en seu joc que el va portar més enllŕ dels deu primers classificats.

L'Eric ha destacat a Rŕdio Sant Cugat l'alt nivell dels cinc primers golfistes classificats.

Čric Carpintero

Me'ls imaginava més bons. Vaig creure que podia fer alguna cosa. Crec que ho he fet

Carpintero s'ha mostrat satisfet amb el resultat obtingut perň creu que ho podia haver fet millor. La propera cita pel santcugatenc serŕ el dia 1 de gener a Mŕlaga, on disputarŕ el torneig internacional La Cala.