Folch i Tusquets, campiones d'Espanya

Golf

Publicat el 13/set/07 per Ramon Salmurri

La golfista santcugatenca Inés Tusquets i la jugadora del Golf Can Sant Joan Èlia Folch s'han proclamat campiones d'Espanya amb la selecció catalana junior de golf. Catalunya ha derrotat en la final a Andalusia per 6'5 a 2'5.

La localitat gironina de Fontanals ha estat l'escenari del Campionat d'Espanya Interterritorial de Golf en categoria junior femení. Una competició que ha tingut lloc aquest mes de setembre i que, per segon any consecutiu, s'ha endut la selecció catalana. València en semifinals i Andalusia en la final són els últims obstacles que les catalanes han hagut de superar per fer-se amb el triomf. Inés Tusquets, del Club de Golf Sant Cugat, i Èlia Folch, del Golf Sant Joan, han format part d'aquest conjunt guanyador, i han tingut un paper molt destacat en ambdues eliminatòries. Tot i el resultat final però, Folch no creu que la victòria hagi estat fàcil.

Èlia Folch

Ha estat molt apretat, i s'ha decidit al final. No ha estat gens fàcil, però estem molt contentes

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A partir d'ara els clubs santcugatencs ja se centren en el Campionat de Catalunya Interclubs Boys & Girls, que a finals de mes tindrà lloc a La Cerdanya.