Nova temporada a l'horitzó del FS Sant Cugat, amb debut contra l'Estel Vallseca

L'equip santcugatenc femení debutarà el 19 d'octubre a casa contra l'Estel Vallseca a la Divisió d'Honor Femenina 2024-25

Plantilla del Sènior A femení del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: FS Sant Cugat

Futbol Sala

Publicat el 2/agost per Marc Lladó

El Futbol Sala Sant Cugat femení rebrà el FS Estel Vallseca en la primera jornada de la Divisió d'Honor Femenina de la pròxima temporada 2024-2025, el cap de setmana del 19 d'octubre. Les de Manel Muñoz esperen la nova temporada amb ganes de 'guanyar el màxim de partits possibles', però sobretot 'amb ganes de passar-ho bé als entrenaments i als partits', segons paraules del tècnic del club santcugatenc.

El tècnic del Sènior A, no ha mostrat preferències per haver d'enfrontar-se a la primera jornada al club barceloní. "Al cap i a la fi, jugarem contra tots, el primer rival no és el més important". En canvi, valora que es pugui començar la temporada a casa.

Les vermell-i-negres van quedar en la 6a posició, mentre que les de Barcelona van quedar a la 9a. En els dos enfrontaments que es van veure les cares la passada temporada, un empat i una victòria per les santcugatenques. Enguany l'objectiu és "fer una bona temporada en general". Això inclou els resultats i, també, el benestar de les jugadores. Muñoz afirma que "sobretot volem que les jugadores s'ho passin bé i la competició marcarà on ens col·loquem a final de temporada". La lliga regular finalitzarà el 24 i 25 de maig.







DECLARACIONS

Manel Muñoz

El que sigui un rival o altre no era el més important, valorem el factor de jugar a casa. L'Estel Vallseca és l'últim partit que vam jugar a casa l'any passat, per tant serà un equip que coneixem bastant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Manel Muñoz

Com sempre, l'objectiu és guanyar el màxim de partits possibles, sobretot que les jugadores s'ho passin bé a tots els entrenaments i partits i es competeixin tots els partits. La competició marcarà on ens col·loquem. Però esperem una bona temporada en general.

Your browser doesn’t support HTML5 audio