El Futbol Sala Sant Cugat venç per (2-4) a la pista del Lloret

Aquesta és la quarta victòria dels santcugatencs en sis partits i se situen provisionalment segons


  • Comparteix:

Plantilla del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Cedida

Plantilla del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Cedida

El Futbol Sala Sant Cugat s'imposa al Lloret (2-4) en el partit corresponent a la sisena jornada de la Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala. Els santcugatencs han dominat tot el partit i han anat per davant la majoria d'estona. Amb aquesta victòria, els vermells-i-negres se situen segons amb 14 punts, a l'espera dels partits dels immediats perseguidors.

El Sant Cugat s'ha avançat al minut 11, gol d'Aaron Guirao, però just abans del descans els locals han empatat i han anotat un gol psicològic en un moment clau (1-1).

Els santcugatencs no s'han vingut a baix per aquest gol i tot just sortir dels vestidors s'han tornat a avançar, gràcies a Josep Puig (1-2).

El final del partit ha estat descontrolat i al minut 37 el Sant Cugat ha marcat el que semblava el gol de la sentència (1-3), però tot just després ha arribat el (2-3) per posar encara més emoció. Finalment, amb els locals avocats a l'atac, Josep Puig ha anotat el seu doblet particular i tancat l'enfrontament en l'últim minut de joc.

Amb quatre victòries i dos empats, se situen segons amb catorze punts i invictes. El Sant Cugat esperarà continuar amb la ratxa d'imbatibilitat el pròxim cap de setmana quan rebi al Montmeló, últim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.