Aquest és el calendari de l'Olímpyc Floresta per a la propera temporada

Els florestans donaran el tret de sortida a la competició a casa del Ciutat de Mataró


  • Comparteix:

Imatge d'un partit de la temporada anterior de l'Olímpyc / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un partit de la temporada anterior de l'Olímpyc / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta donarà el tret de sortida a la temporada el 22 de setembre a la pista del Ciutat de Mataró. Els florestans encetaran així un nou curs al grup 1 de Tercera Divisió Nacional amb el mateix objectiu que es van marcar la darrera campanya: intentar lluitar per l'ascens i tornar a Segona B. El conjunt comptarà amb l'estrena de Nico Montoya a la banqueta i de noves incorporacions a la plantilla per millorar els resultats de la temporada passada, on l'equip va haver de patir fins a les darreres jornades per salvar-se. Consulta aquí el calendari complet.

El calendari d'enguany comptarà amb una novetat respecte la temporada anterior, i és que la ciutat deixarà de viure un dels derbis més atractius després del descens del Futbol Sala Sant Cugat a Divisió d'Honor catalana. L'Olímpyc, a més, s'enfrontarà a nous rivals després dels ascensos a Tercera del Peña Johan B, el CFS La Unión, el Xarxa Horta, el Caldes, el Canet i el Pou Escorial. Precisament serà amb aquest últim equip amb el qual el conjunt florestà s'estrenarà al pavelló de Can Llobet el 28 de setembre.

En total, l'Olímpyc Floresta disputarà 30 jornades amb la tradicional aturada per vacances de Nadal del 21 de desembre a l'11 de gener. Els de Nico Montoya posaran el punt final a la temporada el 23 de maig contra el Caldes a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.