El Futbol Sala Sant Cugat encaixa una derrota cruel i entra en zona de descens per primer cop aquest any

El Futbol Sala Sant Cugat ha patit una derrota cruel (3-4) davant el Vacarisses i entra per primera vegada aquesta temporada en zona de descens. Els vermell-i-negres han pagat molt cara la manca de definició i han acabat perdent amb un gol dels visitants a l'últim segon. Després de quatre derrotes consecutives, els de Manel Muñoz cauen a l'avantpenúltima posició, a només un punt del Lloret, que ha guanyat i ara és el conjunt que marca la salvació al grup 1 de la Tercera Divisió. Això sí, en les cinc jornades que resten per acabar la lliga, els maresmencs han d'enfrontar-se als quatre primers classificats.

El duel contra el Vacarisses ha estat ajustat i ple d'intensitat de principi a fi. Els visitants han colpejat primer, amb un gol d'Adrián Guerrero als primers compassos de partit, però Enric Sànchez ha aconseguit l'empat uns minuts més tard per arribar al descans amb 1-1 al marcador després d'un primer temps amb ocasions i domini altern per tots dos conjunts.

A la represa, la igualtat sobre la pista s'ha mantingut i el matx ha anat guanyant en intensitat i pressió ambiental a mesura que avançaven els minuts. Amb empat a l'electrònic i tots dos equips amb cinc faltes, el tram final ha estat boig. A falta de quatre minuts i mig, Òscar Rosell, 'Xaus', ha fet el 2-1 que premiava l'esforç santcugatenc, però l'alegria ha durat ben poc perquè just en l'acció següent, el Vacarisses ha empatat jugant de cinc per mitjà d'Ivan Ortiz.

Els visitants completaven la remuntada a falta de dos minuts, novament amb una diana d'Ortiz, però el Futbol Sala Sant Cugat no s'ha rendit i ha pagat amb la mateixa moneda al Vacarisses. En la primera acció jugant de cinc, Bernat Batllori ha aconseguit l'empat a tres. Quan el tècnic local, Manel Muñoz, ja donava per bo sumar un punt que hagués mantingut els vermell-i-negres fora del descens, ha arribat el gerro d'aigua freda definitiu amb el gol del triomf vacarissenc pràcticament sobre la botzina.

El tècnic, Manel Muñoz, admet que l'equip lamenta la manca de gol i admet que l'equip està patint angoixa en l'actual mala dinàmica.

Manel Muñoz

L'equip entrena i juga bé però sempre ens acabem equivocant en la finalització i la presa de decisions. Falta gol i falta confiança.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista de l'Arrels, el vuitè classificat.