L'Olímpyc Floresta visita la pista del Barceloneta amb urgències per puntuar

Els florestans només sumen set punts en 10 jornades

Futbol Sala

Publicat el 17/nov/17 per Albert Diumenjó

Un Olímpyc Floresta en hores baixes visita la pista del Barceloneta aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda amb la necessitat de tornar a puntuar. Els florestans afronten l'onzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala després de dues jornades acumulant desfetes i volen trencar amb la mala dinàmica lluny de Can Llobet. Els de Xaloc Rion són quarts per la cua amb només set punts i han de començar a fer mèrits per fugir de la part baixa de la taula si no volen complicar-se tan d'hora la permanència.

La derrota de la setmana passada en l'últim minut del partit ha activat totes les alarmes a La Floresta. Si la temporada passada Can Llobet era un fortí i la continuïtat al grup 3 es va aconseguir gràcies als punts assolits com a local, enguany els homes de Rion estan tenint dificultats per puntuar a casa i només han aconseguit una victòria.

De fet, l'Olímpyc ha demostrat ser més eficient com a visitant amb un empat i una victòria i s'aferra a aquesta estadística de cara al duel d'aquesta jornada. El Barceloneta arriba a la cita en plena forma després d'un empat i una victòria i voldrà ampliar la bona dinàmica de resultats davant un rival tocat. El tècnic florestà, Xaloc Rion, analitza el rival i explica les claus per poder sumar en una pista complicada.

Xaloc Rion

Ells són jugador potents, sobretot a la zona del pivot. Hem d'estar atents en defensa i procurar no cometre errades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Olímpyc Floresta ha realitzat un entrenament de més aquesta setmana amb l'objectiu d'arribar en plena forma al partit d'aquest dissabte.