El FS Sant Cugat cau davant el líder i afronta les tres últimes jornades amb la salvació en joc

Imatge d'aquesta temporada

Futbol Sala

Publicat el 29/abr/17 per Julen Tortosa

El Futbol Sala Sant Cugat cau davant el Mataró (1-3), en un partit en què els homes de Jaime Martínez han plantat cara fins a l'últim minut, però han acabat cedint davant el líder. La jornada 26 del grup 3 de Tercera Divisió de futbol sala ha deixat un gran nombre d'ocasions per als vermell-i-negres, però han estat aturades per una defensa contundent i una porteria encertada del Mataró, que han estat clau per al triomf visitant. A falta de tres jornades, els santcugatencs es troben a set punts del descens, però amb un partit més que el Centelles, que marca la línia de salvació.

Els santcugatencs s'han avançat en el minut tres de partit en una jugada col·lectiva que ha finalitzat Oriol Rossell. Poc ha durat l'alegria per als locals, ja que els mataronins han empatat un minut més tard. A partir d'aquí, tot dos equips han optat per un joc cautelós, tot i que han estat els de Martínez qui més s'han apropat a la porteria rival. El Mataró no ha concedit cap gol gràcies a una defensa ferma i s'ha arribat al descans amb empat a un.

En el segon temps els mataronins s'han presentat més dinàmics que els locals i no han trigat a trencar l'empat amb un gol al minut cinc de la represa. Això ha provocat un joc més vertical dels vermell-i-negres que s'ha traduït en ocasions. El porter del Mataró que ha realitzat un partit excepcional ha evitat l'empat dels santcugatencs, que ho han intentat de totes les maneres. El Mataró ha anotat el tercer a falta de cinc minuts pel final i ha sentenciat el partit.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, lamenta les ocasions errades.

Jaime Martínez

Hem de pensar que queda molta lliga, partits molt importants i tothom està implicat. Necessitem bons resultats, Avui hem tingut ocasions per capgirar el marcador, per posar-nos per davant i no em estat encertats. Penso que amb aquesta intensitat la setmana vinent treguem tres punts.

La setmana que ve el FS Sant Cugat visita la pista del Montsant, equip de la zona mitja de la taula, en l'avantpenúltima jornada de lliga.