L'Olímpyc Floresta cau davant el Cerdanyola i s'aproxima la zona de descens

Futbol Sala

Publicat el 1/abr/17 per Julen Tortosa / Albert Diumenjó

L'Olímpyc Floresta perd (3-4) davant el Cerdanyola del Vallès a la jornada 25 del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala i es troba empatat a punts amb el Sala 5 Martorell, equip que ocupa posició de descens. El matx ha estat marcat per la igualtat i s'ha arribat al descans amb empat (2-2). A la represa, els cerdanyolencs han marcat dos gols consecutius que han certificat el triomf visitant.

Els florestans s'han avançat aviat amb un gol del pivot Manel Rion, però el Cerdanyola ha igualat l'enfrontament dos minuts més tard. Aquesta ha estat la tònica de la primera part sense cap dominador clar i amb empat (2-2) al descans. En el segon temps, els cerdanyolencs han agafat les regnes del partit amb moltes oportunitats que han desaprofitat, unes vegades per mala punteria i altres per les intervencions d'un encertat Pol Cuiran sota pals.

No ha estat fins al minut 33 quan el Cerdanyola s'ha avançat amb dos gols en poc més d'un minut per deixar el partit gairebé sentenciat. A dos minuts del final, l'Olímpyc ha escurçat distàncies amb un xut potent de Berni Castell que no ha servit per evitar la derrota.

El segon entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, assegura que l'equip ja ha viscut aquesta situació altres vegades i confia que tiraran endavant.

Xaloc Rion

Fa anys que convivim en aquesta situació. Tot i ser un handicap, l'equip està capacitat per combatre-la.

Els florestans no puntuen per tercera jornada consecutiva i la setmana que ve comença el compte enrere per salvar la categoria, amb una visita al Salou, equip de mitja taula.