El FS Sant Cugat juga contra el Castellar i busca fer més llarga la ratxa positiva

Imatge d'aquesta temporada

Futbol Sala

Publicat el 25/nov/16 per Pedro Miserachs

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda el FS Castellar a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs arriben en bon moment després d'haver encadenat per primera vegada aquesta temporada dues victòries.

Els santcugatencs estan començant a agafar una bona dinàmica de joc i resultats. Per primera vegada han sumat dues victòries: la sorprenent contra el líder, el FS Canet, i la setmana passada en la vista al cuer, l'Arenys de Munt. Del darrer matx, el tècnic santcugatenc, Jaime Martínez, va destacar la intenció dels seus homes i el control de la situació que va tenir durant molts minuts de partit, però també va lamentar la relaxació en el moment en què tenien la situació controlada.

El rival, el Castellar, no passa pel millor moment i és quart per la cua a la classificació. La jornada passada, va superar el Pineda en la tercera victòria de la temporada. Abans, havien superat el cuer Arenys de Munt i el Sant Joan de Vilassar. Tot i no haver tingut gaires bons resultats, el tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca la qualitat individual d'un equip que acaba de pujar.

Jaime Martínez

És un equip jove, tècnicament molt bo i a nivell físic també. Fan un joc molt viu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per al partit contra el Castellar, els santcugatencs tenen tots els homes disponibles.