L'Olímpyc Floresta s'imposa davant un complicat Ripollet i torna a assaborir la victòria

L'Olímpyc Floresta es fa fort a Can Llobet i guanya el Ripollet (4-2) a la setena jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els homes de Gerard Casas han sumat la segona victòria del curs en una bona segona part d'un partit amb molta intensitat de tots dos conjunts. Martí Casas, Miquel Verdaguer, Fernando Echevarria i Pau Sallarès han estat els autors dels gols que han permès a l'equip de Gerard Casas tornar al camí del triomf després de cinc jornades sense vèncer.

L'Olímpyc ha començat el partit amb bon peu amb una gran diana de Martí Casas quan tot just s'havien disputat dos minuts. Els florestans, però, han anat de més a menys i el bon inici s'ha anat diluint, mentre que el Ripollet s'ha anat trobant més còmode. La millora de l'equip visitant ha vingut acompanyada d'un gol per empatar el partit. A la recta final dels primers vint minuts, Gerard Casas ha tret el porter jugador i ha aconseguit frenar els rivals i igualar el matx.

A la represa, la intensitat de tots dos equips ha augmentat, i les interrupcions per faltes i queixes han estat presents durant tota la segona meitat. Aquesta vegada, però, l'Olímpyc no ha abaixat el nivell i ha aconseguit fer-se amb el domini del partit. Al minut 27 Miquel Verdaguer ha fet el segon amb un xut ajustat al pal que ha estimulat els florestans perquè Fernando Echevarria i Pau Sallarès també s'afegissin al festival de gols.

Ara bé, quan faltaven cinc minuts pel final, el Ripollet s'ha posat a jugar de cinc per intentar capgirar el marcador. Els de la Floresta han encaixat el segon però han sabut patir i no han deixat escapar el segon triomf de la temporada.

El tècnic florestà, Gerard Casas, s'ha mostrat satisfet amb el seu equip després d'aconseguir una treballada victòria davant un rival directe.

Gerard Casas

Hem jugat contra dos rivals directes a casa i els hem guanyat els dos. Vull felicitar l'equip, ho hem tirat endavant.

La setmana que ve, l'Olímpyc visita la pista del Bisontes Castellón, el quart classificat.