El FS Sant Cugat empata 'in extremis' i podria certificar la permanència aquesta jornada si el Molins perd

Jordi Savé ha estat un dels destacats del partit

Futbol Sala

Publicat el 21/mai/16 per Pedro Miserachs

El Futbol Sala Sant Cugat empata (6-6) a la pista del Gracia i suma un important punt de cara a la permanència a Tercera Divisió. Els santcugatencs, després de dominar el partit durant el primer temps, han hagut de remuntar per empatar a falta de sis segons amb un gol de Marc Casas.

El primer temps ha estat de clar domini santcugatenc que s'ha traduït amb tres gols dels de Jaime Martínez mitjançant Jordi Savé, Marc Casas, Òscar Rosell. Però a la represa, els visitants han sortit amb un altre aire i han posat setge a la porteria vermell-i-negre marcant dos gols per ajustar un marcador, que s'ha tornat a posar de cara pels santcugatencs amb el quart gol dels santcugatencs, segon en el compte golejador d'Òscar Rosell. Semblava que els tres punts marxaven cap a Sant Cugat, però els barcelonins han donat la volta al marcador per posar-se 6 a 4. Els visitants han tirat de d'èpica i han aconseguit l'empat amb dos gols: un de Jordi Savé i un de Marc Casas a sis segons d'acabar el matx.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca el punt aconseguit i emplaça els aficionats a la final de la propera setmana contra el Reus.

Jaime Martinez

Crec que tal com ha anat el partit podriem haver tret un millor resultat, però el punt és bo, hem d'esperar marcadors d'altres equips i preparar-nos per a la final contra el Reus.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'empat fa que els santcugatencs depenguin d'ells mateixos per aconseguir la permanència, que obtindran si guanyen la setmana que ve el Reus a casa en el darrer partit de lliga.