El Futbol Sala Sant Cugat busca signar la permanència a la complicada pista del Gràcia


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat, a tres punts de la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat, a tres punts de la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat pot tancar la permanència a Tercera Divisió si assoleix el triomf a la pista del tercer, el Gràcia Futbol Sala, aquest dissabte a les quatre de la tarda. Els santcugatencs avantatgen en tres punts el Club Futbol Sala Molins quan falten dues jornades per al final de la competició. Els graciencs es troben immersos en la lluita per defensar la tercera posició.

Tot i les complicades circumstàncies en les quals s'ha desenvolupat la temporada del Futbol Sala Sant Cugat, els de Jaime Martínez podrien signar la salvació abans no acabi la temporada. La gran ratxa de les últimes setmanes, la millor del curs fins ara, amb tres triomfs en les últimes tres cites, ha fet que els vermell-i-negres se salvin si sorprenen el Gràcia a domicili. Si no ho fan, hauran d'esperar a l'última jornada, a casa, davant el Mare Molas Reus, rival directe.

Els de Barcelona defenseran el tercer lloc en els dos últims caps de setmana de temporada, una lluita que mantenen amb el Futsal Lleida, que és a només un punt dels graciencs. Ara bé, si hi ha alguna dada a la qual es pot agafar l'equip de Sant Cugat és el rendiment del Gracia a casa: dels últims tres partits n'ha perdut dos, això sí, davant el líder, el Gavà, i davant el cinquè, l'AECS L'Hospitalet. Per tot plegat, una nova sospresa a la pista barcelonina podria donar la salvació directa al FS Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.