Un FS Sant Cugat amb la salvació cada vegada més difícil afronta un repte titànic a Gavà

El Futbol Sala Sant Cugat segueix lluitant per apropar-se a la salvació

Futbol Sala

Publicat el 15/abr/16 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat té aquest dissabte a un quart de sis de la tarda un compromís d'alta exigència a la pista del segon classificat, el Gavà, a la jornada 24 del grup 2 de Tercera Divisió de futbol sala. Els de Jaime Martínez, que tenen només set jornades per reaccionar i sortir del descens, es veuen les cares davant un equip que els va endosar nou gols al partit de la primera volta disputat a Sant Cugat.

La permanència s'ha complicat a les últimes jornades per al Futbol Sala Sant Cugat, i, curiosament, el motiu no prové del seu grup. A la Tercera Divisió baixen els tres últims de cada un dels dos grups i el pitjor equip que es trobi quart per la cua d'entre tots dos. Durant moltes jornades, aquest equip era el del grup 1, on no són els santcugatencs, però ara el Rubí, tretzè a la lliga dels vermell-i-negres, té menys punts que l'Arenys de Munt, el seu homòleg al grup 1.

Per tant, a hores d'ara els de Jaime Martínez s'han de fixar en l'Aldea, que és a cinc punts, com el lloc que cal assolir per salvar-se. Tot plegat, a set jornades per al final del curs i amb un compromís d'alta exigència aquest dissabte. Els santcugatencs visiten un Gavà que és segon i que no perd des de la jornada 13, amb nou triomfs en les últimes 10 jornades. Els de Sant Cugat, que van mostrar una millor versió la setmana passada contra el Linyola, no podran disposar ni de Xaus, sancionat, ni de Shogo, lesionat.