El Futbol Sala Sant Cugat busca el primer triomf lluny del pav 3

El Futbol Sala Sant Cugat vol vèncer ara lluny de Sant Cugat

Futbol Sala

Publicat el 18/des/15 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat busca aquest dissabte a les sis de la tarda la primera victòria a domicili davant el Rubí. Els santcugatencs són dotzens encara amb un partit pendent i esperen fer valer la millora mostrada el cap de setmana passat en el triomf davant el Molins 99. Alex Katib és l'única baixa per als de Jaime Martínez.

El Futbol Sala Sant Cugat va aturar la pitjor ratxa de la temporada fa una jornada i va tornar a agafar aire després de tres compromisos en caiguda lliure. La victòria sobre el Molins 99 va constatar la bona feina dels de Martínez a casa, tasca que queda lluny de la que duen a terme com a visitants. Dels quatre desplaçaments que han fet fins ara, tres han acabat en derrota i només un en empat.

Per trencar aquesta dinàmica, els santcugatencs hauran de superar el joc ràpid del Rubí, amb un bloc treballat des de fa algunes temporades. Martínez remarca la importància de començar a sumar a domicili.

Jaime Martínez

A priori estem igualats, ells estan fent bon joc, tenen jugadors que sobresurten i un bloc treballat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El club santcugatenc ha conegut aquesta setmana la data del partit a la pista de l'Aldea ajornat ja decidida: serà el diumenge 7 de febrer.