L'Olímpyc Floresta aspira a puntuar per començar a olorar la permanència

L'Olímpyc Floresta explotarà les seves oportunitats per quedar-se un any més a la segona divisió B

Futbol Sala

Publicat el 11/des/15 per Laia Sanmiquel

L'Olímpyc Floresta es desplaça aquest cap de setmana a la pista del Pallejà amb les il·lusions renovades. L'enfrontament del grup 3 de Segona Divisió B es jugarà dissabte a un quart de set de la tarda. L'equip de Xaloc Rion afronta el matx animat després de la nova victòria aconseguida a la jornada anterior. Gràcies als tres punts, els florestans tenen la permanència cada vegada més a prop.

L'Olímpyc pretén sumar la quarta victòria de la temporada contra el Pallejà. El rival serà un obstacle dur tenint en compte que és el sisè classificat i un equip veterà. Tot i així, els homes de Xaloc Rion han de trobar escletxes. Els pallejanencs són el tercer equip que més gols ha encaixat de la lliga i només han rebut un gol menys que els florestans. Sacrifiquen la solidesa defensiva per poder ser més perillosos a l'atac i és en aquest moment en què que l'Olímpyc haurà de desplegar tot el potencial.

Per sumar la victòria, el tècnic dels de la Floresta, Xaloc Rion, creu que és important marcar primer, sobretot per la moral de l'equip.

Xaloc Rion

Crec que quan tens una dinàmica positiva, un o dos gols no són tan rellevants. En canvi, quan estàs en una dinàmica negativa, començar el partit amb una mica d'aire fa que t'ho creguis més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip de la Floresta només tindrà la baixa de Marc Feu per al matx.