L'Olímpyc Floresta centra les seves forces a Can Llobet per superar el Bellsport

L'Olímpyc Floresta confia en Can Llobet

Futbol Sala

Publicat el 6/nov/15 per Dani Aguilà

L'Olímpyc Floresta confia en Can Llobet per sumar la segona victòria de la temporada a la Segona B de futbol sala aquest dissabte a les sis de la tarda. Els florestans reben un Bellsport que ha perdut potencial en les temporades anteriors i que és catorzè amb set punts. Els de Xaloc Rion segueixen treballant per sortir de la penúltima posició, on es troben empatats a punts amb el cuer, el Salou, i l'avantpenúltim, el Riera de Cornellà.

La millor notícia del rendiment fins ara de l'Olímpyc Floresta és l'ampli marge de reacció i millora que tenen, ja que aquest baix bagatge l'ha protagonitzat a les primeres vuit jornades de competició, una etapa encara massa tendra del curs i que fa que un sol triomf faci augmentar moltes posicions de cop. Malgrat veure'l a distància pel que fa a la classificació, el Bellsport és a només tres punts de l'Olímpyc, i arriba després d'un empat i dues derrotes en les tres darreres jornades.

Els de Rion esperen tornar a recordar la solidesa de Can Llobet com ho van fer fa dues jornades, en la primera victòria de la temporada davant l'Esplugues.