Joan Esteva desembarca a l'Sporting Mahonès

Futbol

Publicat el 3/jun/08 per Eric Jimenez

L'entrenador del Sant Cugat Esport aquesta temporada, Joan Esteva, dirigirà la temporada vinent l'Sporting Mahonès. El tècnic barceloní deixa el Santcu per entrenar un equip de la Tercera Divisió. Esteva marxa a Menorca després de col·locar el Santcu a la zona mitja de la taula.

L'acord és total i dijous vinent serà presentat oficialment a la sala de premsa del camp Municipal de Bintaufa (Maó). Joan Esteva, de 35 anys, es va formar com a jugador a las categories inferiors del RCD Espanyol. D'allà va passar a l'Hospitalet (2ªB), categoria en què també va jugar amb el Sant Andreu. Com a entrenador, acumula cinc anys d'experiència. Al Sant Cugat Esport va arribar l'estiu passat procedent de l'Alella. Ara, fa les maletes per fer un salt qualitatiu i agafar les regnes de l'Sporting Mahonès, un equip de Tercera Divisió amb aspiracions a pujar a Segona 'B'. Tot i això, Esteva es treu pressió de sobre i no vol fixar-se un objectiu.


Joan Esteva

És aviat per parlar d'objectius. Vull fer un equip competitiu

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El ja ex-tècnic vermell-i-negre arriba a Maó de la mà d'un altre ex del Santcu. Matias Bursot, fins ara director esportiu vermell-i-negre, també fa les maletes. Un fet que, com reconeix Joan Esteva, ha facilitat molt les coses.


Joan Esteva

La figura del Matias Burssot en aquesta aventura és molt important. Em dóna confiança

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que Esteva ja té substitut. Es tracta de l'entrenador basc Andoni Ortola.