El santcugatenc Pau Víctor dona la victòria al Barça amb dos gols contra el Madrid

Els blaugranes s'han imposat per 1-2 en un partit que s'ha aturat una hora a causa de les condicions climàtiques

Pau Víctor celebrant el gol contra el Madrid / Foto: FCB

El santcugatenc Pau Víctor continua sent la gran sensació de la pretemporada del Barça, gràcies al seu instint golejador. Aquesta matinada ha vist porteria en dues ocasions i ha sigut clau per a la victòria dels blaugranes contra el Reial Madrid a Nova Jersey, per 1-2. Els dos gols, a més, li han donat el títol de millor jugador del partit.

El davanter, que va fer els seus primers passos al Junior, ha avançat a l'equip català amb un gol poc abans d'arribar al descans, recollint una assistència de Lewandowski i marcant de cap a porteria buida. Arrancada la segona part podria haver fet el segon amb un xut llunyà, però Courtois ha interceptat la pilota. Pocs minuts després aprofitava una centrada d'Àlex Valle per tornar a marcar. El Madrid ha escurçat el marcador, però el partit ha acabat en 1-2 favorable als blaugranes.

Per altra banda, el clàssic ha estat marcat per una gran tempesta que va obligar a aturar el partit durant més d'una hora.

El pròxim partit de pretemporada del Barça és aquest dimecres contra el Milan. Serà una bona oportunitat per Pau Víctor per continuar convencent Hansi Flick i poder quedar-se a la plantilla del primer equip.