David López (Girona): 'Jugar la Lliga de Campions és un somni fet realitat'

Cugat Mèdia t'ofereix una entrevista en exclusiva amb el futbolista santcugatenc des de Girona

Futbol

Publicat el 27/maig per Joan Garcia

El futbolista santcugatenc del primer equip del Girona, David López, ha destacat, en una entrevista a Cugat Mèdia, que 'jugar la Lliga de Campions és un somni fet realitat i ser el primer jugador de la ciutat en fer-ho serveix de reconeixement per a tots aquells nois i noies que practiquen aquest esport a la ciutat'. López ha fet un repàs a la temporada històrica amb el Girona, la seva sortida de l'Espanyol 'no esperada i encara em sento amb alguna cosa a dins meu' i sobre la trucada de Míchel, vital per arribar al club gironí. Una entrevista audiovisual des de la Vinya, camps d'entrenament del Girona, i amb preguntes molt emotives per part de familiars i amics íntims que han fet que el jugador santcugatenc s'emocionés evidenciant la seva part més íntima i personal. Cugat Mèdia us ofereix aquesta entrevista en exclusiva amb molts temes d'actualitat.

Premi final: la Lliga de Campions

La temporada del Girona ha estat històrica amb una tercera plaça final i lluitant, fins i tot, pel títol de lliga frec a frec amb el Reial Madrid. "És un orgull ser el primer futbolista santcugatenc en jugar la Lliga de Campions, un somni fet realitat", ha destacat el futbolista de 34 anys. "En els darrers dies he escoltat moltes vegades l'himne de la Champions i també imagino el debut a Montilivi. La gent de Girona es mereix que juguem a Montilivi", ha ressaltat López.

El santcugatenc va iniciar-se com a futbolista a l'escola Àgora, per després passar a la Penya Blaugrana, Mercantil, Damm i finalment a l'Espanyol. Allà arriba al primer equip després de tres cessions: Terrassa, Leganés i Osca. "El fet de jugar en aquests tres equips t'apropa a la realitat del futbol: problemes econòmics i lluitar per arribar a l'elit. Una experiència important per arribar a ser professional", ha destacat el santcugatenc.

De migcampista a central

López va marxar de l'Espanyol per arribar al Nàpols on Rafa Benítez era l'entrenador i va competir a un alt nivell amb una Supercopa d'Itàlia. L'arribada de Sarri va ser negativa per al santcugatenc que va tornar a l'Espanyol amb un canvi de posició, de migcampista a central, idea de Quique Sánchez Flores. En aquesta posició ha destacat més amb la qualitat i la seva manera d'entendre el futbol. "A Girona, Míchel ha explotat la meva manera d'entendre el futbol i estic aquí per la trucada que em va fer el club amb el Michel i el Quique Cárcel, director esportiu", ha explicat López.

Dolgut amb la sortida de l'Espanyol

"Encara em sento amb alguna cosa a dins, va ser un últim any complicat i no va ser culpa del club sinó de la gent que gestionava l'Espanyol", ha argumentat el santcugatenc. "Em va fer mal la forma en què em van dir adeu", ha lamentat el futbolista de la nostra ciutat.

Declaracions polèmiques

Un dels fets que més polèmica han despertat són les declaracions fetes per David López a la mitja part del partit entre el Girona i l'Almeria on es queixava de la falta d'educació de l'àrbitre. Aquestes crítiques van suposar que López hagués de complir quatre partits de sanció. Sobre aquest tema, López ha destacat "que aquest tema em va portar molts problemes, va ser injust i exposava una situació per posar límits. No era el moment de fer-ho".

L'èxit de temporada: una família

La bona feina del tècnic, Míchel, i la unió dels jugadors ha estat clau en aquesta temporada. "Aquests dos factors són els que han fet que aquest equip hagi arribat a la Lliga de Campions", conclou López.


DECLARACIONS

David López

És un regal jugar la Lliga de Campions i no m'esperava aquesta temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio