Chiki s'acomiada del Futbol Sala Sant Cugat amb doblet

Les vermell-i-negres han guanyat sense complicacions l'Estel Vallseca (4-1) en el partit de comiat de la capitana


  • Comparteix:

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat s'ha acomiadat aquest dissabte de Chiki, capitana i llegenda de l'equip després de nou temporades a les files vermell-i-negres. La icònica jugadora del conjunt santcugatenc s'ha retirat de la forma més dolça possible, amb una victòria còmoda (4-1) a la Guinardera contra l'Estel Vallseca amb doblet inclòs i devoció a la grada per la número '3'.

El partit ha estat en tot moment en un segon pla, ja que Chiki s'ha endut tots els focus i aplaudiments, en un xoc que les santcugatenques han dominat de principi a fi i sense donar opció a les barcelonines. La màgia ha omplert la Guinardera al minut 21, quan Chiki ha rematat una jugada embolicada a l'àrea de les visitants (2-0) després d'un xut al pal de Buti. La grada ha embogit amb l'encert de la capitana i l'èxtasi ha arribat amb el segon gol de la històrica del Sant Cugat.

Amb el matx ja finalitzat, el club ha celebrat un acte per a la protagonista, que s'ha dedicat durant 30 temporades al futbol sala i s'ha convertit en tota una institució de l'esport santcugatenc. Chiki ha dit que se'n va "molt feliç" i ha remarcat que "el més important és el projecte" de la secció femenina: "Sé que tornaré, però ara necessito aquest descans", ha explicat.

Com no podia ser d'una altra manera, no han faltat les abraçades, llàgrimes, petons i dedicatòries cap a l'emblema del futbol sala a Sant Cugat: "És la que va crear la secció, ha estat entrenadora, capitana i jugadora", ha recordat l'entrenador, Manel Muñoz, qui ha instat les seves a fer un pas endavant ara que Chiki ja no hi serà.

El cap de setmana que ve acaba la temporada de Divisió d'Honor. Les vermell-i-negres, que són sisenes a la classificació, visiten la pista d'El Morell, equip cuer; cap dels dos equips s'hi juga res.




Chiki1

Em sento molt feliç, acabo de saludar a la gent que m'ha vingut a veure que feia molt que no veia i que ha estat amb mi a diferents etapes de la meva carrera. Venia més trista però me'n vaig molt feliç.

Chiki

El projecte és el que compta, que l'equip continuï ferm amb moltes ganes per ser referent del que realment volem que és muntar tota la base de la secció femenina. Sé que tornaré, pero ara necessito aquest descans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.