El SantCu masculí suma els tres primers punts en l'estrena de la temporada

Els vermell-i-negres han guanyat (3-1) contra el Joanenc FC, nouvingut a la categoria

El primer equip masculí del SantCu ha superat (3-1) el Joanenc FC en la primera jornada del grup 2 de Primera Catalana. El conjunt dirigit pel nou tècnic Eric Chalamanch enceta la temporada amb els tres punts i amb l'objectiu posat en cercar l'ascens de categoria. La pròxima jornada els santcugatencs visitaran el camp del Martinenc, rival directe en la lluita per les primeres posicions de la classificació.

El partit ha començat de cara dels locals i diverses ocasions de gol ja feien veure que els santcugatencs anaven a totes. En el minut 20 de partit, en un córner, el capità Marc Arnau ha estat l'encarregat d'anotar el primer gol de la temporada per als nois d'Eric Chalamanch. Minuts més tard, Ferran Roca ha situat el (2-0). Tot i això, els de Sant Joan de Vilatorrada han retallat distàncies gràcies a Isidre Marsiñach. L'enfrontament ha marxat a la mitja part amb un (2-1) momentani.

A la represa, els dos equips s'han repartit les ocasions de gol, tot i que el Sant Cugat ha dominat en tot moment el matx. A les acaballes del partit ha arribat la sentència definitiva, obra de Mario Manso, qui ha estat més llest que la defensa rival i ha situat un marcador de (3-1). Final de partit i tres punts que es queden al ZEM Jaume Tubau en l'estrena amb victòria del nou cost tècnic a la banqueta vermell-i-negra.

El tècnic, Eric Chalamanch, ha destacat que els seus jugadors "han estat superiors des del minut 0 fins al 90" i que l'equip "ha estat valent i atrevit".

Eric Chalamanch

Hem estat clars superiors des del minut 0 fins al minut 90, l'equip ha estat el que volem que sigui: atrevit, un equip valent.