El Sant Cugat FC condemna l'actitud de Rubiales durant la celebració del mundial femení

El club vermell-i-negre ha emès un comunicat en què rebutja "qualsevol actitud de manca de respecte cap a les dones"


  • Comparteix:

Rubiales durant l'assemblea d'aquest divendres / Foto: RFEF

Rubiales durant l'assemblea d'aquest divendres / Foto: RFEF

El Sant Cugat FC ha mostrat el seu 'rebuig frontal' a l'actitud del president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, durant la celebració del Mundial femení i les seves posteriors declaracions aquest divendres a l'assemblea extraordinària de l'ens federatiu. El club vermell-i-negre ha emès un comunicat en què assegura que les actituds de Rubiales 'no són pròpies ni acceptables per part d'un president ni de cap persona que ostenti un càrrec'. El SantCu ha lamentat que la històrica victòria de la selecció espanyola al Mundial s'hagi vist 'eclipsada pels fets ocorreguts' i també ha mostrat el seu suport amb les mesures corresponents que es prenguin.

En declaracions a Cugat Mèdia, el president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, ha condemnat els fets i ha recordat que al club l'esport es practica en igualtat entre homes i dones i que l'entitat és pionera a Catalunya en futbol femení.

El posicionament del club santcugatenc dista del de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El seu president, Joan Soteras, ha dit que Rubiales "ha demanat disculpes com s'han de demanar", que són "coses que passen" i que des de la FCF intentaran mostrar-li el seu suport.


Llorenç Santasusagna

El SantCu serà sempre una entitat en què homes i dones practiquen l'esport en igualtat. Cal recordar que el nostre futbol femení és pioner a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.