Juli Garcia, nova entrenadora del SantCu femení

La flamant incorporació del club vermell-i-negre agafa el relleu de Nacho Casanova amb l'objectiu d'assolir l'ascens a Primera Divisió Nacional


  • Comparteix:

El club ha fet oficial la incorporació a les seves xarxes socials / Foto: Sant Cugat FC

El club ha fet oficial la incorporació a les seves xarxes socials / Foto: Sant Cugat FC

Juli Garcia és la nova entrenadora del primer equip femení del Sant Cugat FC. El club ha anunciat la seva incorporació aquest dimecres després que la Junta Directiva i la Coordinació esportiva decidissin prescindir de Nacho Casanova després de dos anys al capdavant del conjunt vermell-i-negre. Amb el fitxatge de Garcia, el SantCu aposta per una entrenadora que ha de tenir l'objectiu d'assolir l'ascens a Primera Divisió Nacional. La flamant tècnica ha estat aquesta temporada l'entrenadora del primer equip femení del Terrassa i també s'ha encarregat de coordinar la secció de futbol femení del club.

En un comunicat, el SantCu ha posat en valor el rendiment "immediat" que pot oferir Garcia, així com els seus coneixements futbolístics, que l'han portat a analitzar i comentar partits de futbol a mitjans de comunicació estatals.

El conjunt començarà a preparar la propera temporada aquesta setmana amb dos entrenaments. En els propers dies, la nova entrenadora i la Coordinació esportiva acabaran de confeccionar la plantilla que haurà de buscar l'ascens a Primera Divisió Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.