El Junior, campió de Catalunya cadet femení de futbol 7

El conjunt blau-i-negre suma el primer títol de la seva història en aquesta competició


  • Comparteix:

L'equip cadet del Junior, campió de Catalunya / Foto: FCF

L'equip cadet del Junior, campió de Catalunya / Foto: FCF

L'equip cadet femení del Junior de futbol ha guanyat el Campionat de Catalunya aquest diumenge després de superar (8-3) el Premià en una final disputada a Martorell. Les blau-i-negres aixequen, per primera vegada, aquest títol en una temporada on no han perdut cap partit. El conjunt, entrenat per Hans Schonhofer i Jaume Donat, han guanyat la lliga del grup 4 invictes i on únicament han cedit un únic empat. Al campionat de Catalunya, les santcugatenques han derrotat (6-1) el Sant Jaume d'Enveja, als quarts de final, després han superat (7-1) la Penya Blaugrana Sant Vicenç dels Horts, a semifinals, per després aixecar el títol.



La final ha tingut poca història amb un Junior dominador que ha iniciat el partit amb un 4 a 0 que pràcticament ha deixat sentenciat el matx. El Premià ha reaccionat amb el 5 a 3, però les santcugatenques ha arrodonit la golejada amb el 8 a 3 definitiu.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.