El SantCu femení supera el Viladecans i aconsegueix la primera victòria de la temporada

Les vermell-i-negres han guanyat (5-2) el conjunt viladecanenc i recuperen les bones sensacions

El primer equip femení del SantCu ha superat amb claredat (5-2) el Viladecans en el partit corresponent a la segona jornada del subgrup 1A de Preferent. Amb aquest triomf, les vermell-i-negres sumen els primers tres punts de la temporada i recuperen les bones sensacions abans de preparar el duel de la setmana vinent davant l'Igualada.

El matx ha començat amb un Sant Cugat que, davant la pressió avançada del conjunt viladecanenc, ha estat capaç de generar algunes ocasions clares de perill. De fet, ha estat al minut 10 de partit, quan les noies de Nacho Casanova han aconseguit obrir la llauna gràcies al gol d'Elisabet Romero, que ha aprofitat una errada prèvia de la portera visitant (1-0).

A partir d'aquest moment, el domini de les santcugatenques ha estat total i la diferència s'ha eixamplat, primer amb el gol de Laura Sesé (2-0) i, posteriorment, amb la diana de Carlota Rodríguez (3-0), que encarrilava i de quina manera la victòria local.

Tot i això, el Viladecans, que venia de guanyar l'Igualada per 4 gols a 2 a la primera jornada de competició, s'ha refet i ha escurçat les diferències per mitjà de Maria Baños, que ha transformat el penal assenyalat just abans del descans (3-1).

Després del pas pels vestidors, el desencert i la falta d'efectivitat ha regnat sobre la gespa de la ZEM Jaume Tubau. Tots dos conjunts han tingut oportunitats, però el Viladecans ha estat l'única capaç de transformar-ne, concretament al minut 70, quan Maria Baños, que ha aconseguit un doblet, ha tornat a superar Houda Benazid (3-2).

Ara bé, quan faltava poc per arribar al final del duel, el Viladecans s'ha arriscat més a nivell ofensiu per tal d'intentar puntuar i les noies de Nacho Casanova ho han aprofitat per sentenciar el partit gràcies als gols de Cristina Albella, al minut 70 de joc, i d'Ariadna Forment, al 73, després d'enviar al fons de la xarxa un altre penal a favor (5-2).

El tècnic del conjunt santcugatenc, Nacho Casonavo, ha destacat la tasca de les seves jugadores i ha assegurat que és una victòria que vindrà molt bé per afrontar el partit de la setmana vinent davant l'igualada, que és un dels rivals destacats de la competició.

Així doncs, la setmana vinent, el SantCu, que per ara acumula una victòria i una derrota, visitarà l'Igualada, rival directe i candidat a lluitar per les posicions capdavanteres.

Nacho Casanova

Veníem de tres derrotes consecutives i ja començàvem a necessitar una victòria. Estic molt satisfet amb els tres punts aconseguits