El SantCu queda enquadrat provisionalment al grup 2 de Primera Catalana

La temporada començarà el primer cap de setmana del mes d'octubre


  • Comparteix:

Partit del SantCu a Primera Divisió Catalana la temporada anterior / Foto: Aina Villares

Partit del SantCu a Primera Divisió Catalana la temporada anterior / Foto: Aina Villares

El primer equip masculí del SantCu ha quedat enquadrat provisionalment al grup 2 de Primera Catalana. La categoria comptarà amb 48 equips que es distribuiran en tres grups de competició formats per 16 equips cadascun d'ells. L'equip vermell-i-negre afrontarà la seva tercera temporada consecutiva a la màxima competició catalana, que començarà el primer cap de setmana d'octubre. L'entrenador de l'equip, Oriol Alcázar, ha afirmat que 'l'objectiu és tornar a quedar en posicions capdavanteres i intentar consolidar-se com un dels millors equips de Catalunya'.

El club ha renovat, fins a la data, sis jugadors, entre els que estan: el porter Guillem Nadal, el defensa Marc Capel, els migcampistes Martí Garcia i Sergi Mas i els davanters Ferran Roca i Guillem Benet. A més d'això, s'ha reforçat amb noves incorporacions a la defensa amb Marc Casares, provinent de la UD Viladecans, Mario Victorio, del Santfeliuenc FC i Carlos Serón, que puja del Juvenil A. Al mig del camp arriba Mario Manso, del Cerdanyola FC, i a la davantera Juanpi Sepúlveda, de l'EC Granollers, i Ruy Gama de la UE Rubí. "Crec que hem fet molt bones incorporacions. Hem portat gent de talent, gent nova, gent una mica més experimentada que ens pot donar un plus. I creiem que tindrem un equip competitiu on volem aconseguir aquest ascens de categoria", explica Alcázar.

Tot i que el conjunt santcugatenc ha patit fins a 8 baixes, fins al moment, i que són: els defenses Marc Arnau, Arnau Benet i Eric Álvarez, els migcampistes Iñaki Villalba, Juanma Novo i Adrián Machuca i els davanters Jordi Ranera i Alejandro Muñoz.







Oriol Alcazar

Portem dos anys en molt bona dinàmica, quedant en segona posició i cinquena posició aquesta última.

Oriol Alcazar

Crec que hem fet molt bones incorporacions. Hem portat gent de talent, gent nova, gent una mica més experimentada que ens pot donar un plus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.